2023-11-14 | Konsultacijos Pietų Baltijos programos pareiškėjams

Pietų Baltijos 2021-2027 m. programa įgauna pagreitį. 2023 m. lapkričio 14 d. Klaipėdos regiono plėtros tarybos administracijos patalpose vyko antrajam 2021-2027 m. Pietų Baltijos programos kvietimui teikti paraiškas savo projektus ketinančių pateikti partnerių konsultacijos.

Tiek naujai inicijuojamų, tiek pirmajame kvietime teikti paraiškas tik šiek tiek sėkmės pritrūkusių projektų iniciatoriai turėjo puikią galimybę aptarti savo projektų idėjas su iš Gdansko atvykusiu programos Jungtinio sekretoriato atstovu.

Nespėję užsiregistruoti ir sudalyvauti šiose konsultacijose dar turi galimybę savo projektines idėjas, iškilusius iššūkius ir paraiškos rengimo pažangą su programos sekretoriato atstovais aptarti nuotoliniu būdu. Lapkričio 22 d. Pietų Baltijos programos jungtinis sekretoriatas organizuoja nuotolines konsultacijas. Su paraiškų rengimu ir projektų įgyvendinimu susijusiais klausimais taip pat visuomet galima kreiptis ir į programos informacinį biurą Lietuvoje (sbaltic@vilniusjts.eu).

Primename, kad finansavimui gauti iš antrojo 2021-2027 m. Pietų Baltijos programos kvietimo paraiškų teikimo terminas yra iki lapkričio 30 d. Paraiškos teikiamos tik internetu, projekto paraišką pildant adresu https://wod.cst2021.gov.pl/. Daugiau informacijos apie kvietimą ir susiję dokumentai: https://southbaltic.eu/call-for-proposals1.